top of page
Banner homepage hydrabrasion aanpassing.

BEHANDELINGEN

HYDRAPEELING PH & HYDRABRASION
v.a. €75,00

GUINOT heeft de Hydra Peeling Treatment ontwikkeld om tekenen van huidveroudering te verminderen, de teint te verbeteren en donkere vlekken te minimaliseren. Deze behandeling is een levensvatbaar alternatief voor de esthetische geneeskunde en biedt zichtbare resultaten en herstelt de glans na slechts één behandeling. Na een Beautyconsult stelt de schoonheidsspecialiste een behandeling voor die rekening houdt met de gevoeligheid van de huid.

 

• Peeling Hydra PH: exfolieërt diep in de huid, minimaliseert tekenen van veroudering en donkere vlekken en verheldert de teint.

• Peeling Hydrabrasion: verwijdert dode cellen op het huidoppervlak en laat de teint weer stralen. Dit protocol is meer geschikt voor de gevoelige huid.

 

Na de peeling voert de schoonheidsspecialist de Regenerating Massage uit, een ontspannende massage die de celactiviteit stimuleert en de huid weer doet stralen. De behandeling eindigt met Masque Hydra Beauté, een kalmerend en verfrissend peel-off masker. In slechts 45 minuten ziet de huid er 'nieuw' uit: de teint is stralend, donkere vlekken worden geminimaliseerd en de huid is zichtbaar jonger.

bottom of page