top of page
Dia6.JPG

BEHANDELINGEN

LIFT SUMMUM
v.a. €85,00

De Lift Summum Treatment is een ‘liftende’ behandeling die de gebieden die verlies van stevigheid ervaren aanpakt. Het combineert deskundige massagebewegingen met hoogwaardige actief verstevigende bestanddelen, waardoor een onmiddellijk en zichtbaar liftend-effect wordt bereikt. De actieve bestanddelen van de behandeling helpen de huid haar stevigheid te herstellen.

 

De schoonheidsspecialist begint de behandeling met een exfoliatie, waardoor dode huidcellen worden verwijderd en er nieuwe cellen ontstaan. Vervolgens voert de  schoonheidsspecialist de 15 Lifting-massage bewegingen uit die de huid verstevigen en spanning geven. De behandeling gaat verder met het aanbrengen van de Anti-wrinkle Filler in de groeve van elke rimpel in het gelaat en het decolleté gebied. De specifieke applicatortip is ontworpen om druk- en massagebewegingen uit te voeren die het weefsel egaliseren en de huid gladstrijken via een niet-invasieve methode.

 

Aan het eind van de behandeling worden specifieke maskers aangebracht – één voor het gezicht en een andere voor de decolleté die het verstevigende effect compleet maken.

 

De huid ziet er direct steviger en gelift uit, de gezichtscontour is meer gedefinieerd en de huid van de decolleté ziet er egaler uit.

bottom of page