top of page
Dia8.JPG

BEHANDELINGEN

DÉTOXYGÈNE
v.a. €70,00

Iedereen kan een verstikte huid ervaren... en niet alleen in stedelijke gebieden! Zowel de omgeving als de levensstijl hebben invloed op het uiterlijk van de huid. Luchtvervuiling, of het nu gaat om atmosferische vervuiling (uitlaatgassen, sigarettenrook) of om huishoudelijke vervuiling (beperkte zuivere lucht, stof), zorgt ervoor dat deeltjes zich ophopen op het huidoppervlak en dat de huid niet meer kan ademen. Een ongezonde levensstijl (slechte voeding, gebrek aan slaap, stress) verstoort het evenwicht van de huid en verhoogt de productie van giftige stoffen. De huid, verstikt door vervuiling en gifstoffen en verliest haar glans.

 

De dubbelwerkende enzymatische en mechanische Gommage verwijdert dode huidcellen en vervuilingsdeeltjes, waardoor de huid glad en verfijnd blijft. Het masker is een belangrijke behandelingsstap die fungeert als een 'vervuilingsmagneet', die vuildeeltjes opvangt en verwijdert. Ook absorbeert het masker giftige stoffen en vervuiling. De Massage geeft de huid weer zuurstof door handmatige technieken en actieve ingrediënten die het zuurstofverbruik van de cellen te verhogen, en zo het celmetabolisme te stimuleren.

 

De Détoxygène Treatment kan worden uitgevoerd wanneer dat nodig is (pieken in de vervuiling, tijden van stress of intense  vermoeidheid, seizoenswisselingen, na de vakantie, etc.) en is geschikt voor alle huidtypen.

bottom of page