top of page
Dia5.JPG

BEHANDELINGEN

AGE SUMMUM
v.a. €85,00

GUINOT, de expert in anti-aging huidverzorging, heeft Age Summum gecreëerd, een schoonheidsbehandeling die technologie en exclusieve bewegingen combineert voor zichtbare resultaten bij tekenen van veroudering. De Age Summum treatment begint met de toepassing van gommage dermabrasie. Dit exfoliëringsproces met actieve micropartikeltjes maakt de huid vrij van dode huidcellen waardoor er nieuwe cellen kunnen ontstaan. Zelfs met alleen deze eerste behandelstap ziet de huid er gladder en jeugdiger uit.

 

De schoonheidsspecialiste brengt het Regenerating Sérum Age Summum aan dat een complex van 56 werkzame stoffen en een hoge concentratie zuivere vitamine C bevat. Deze unieke  componenten worden in ziekenhuizen gebruikt om de celactiviteit te stimuleren en een nieuwe huid te regenereren. De behandeling wordt voortgezet met een anti-ageing massage bestaande uit 15 exclusieve bewegingen en de toepassing van Sérum Age Summum, verrijkt met hyaluronzuur, om het weefsel te verstevigen en spanningsverlies tegen te gaan.

 

De Age Summum treatment wordt afgesloten met het aanbrengen van het Masque Age Summum, met daarin Pro-Collageen. De huid ziet er direct steviger uit. Aan het einde van de behandeling is de huid zichtbaar jeugdiger en worden de tekenen van veroudering tot een minimum beperkt.

bottom of page