MERKEN

Estécarìn werkt met een aantal gerenommeerde merken die geschikt zijn voor elk huidtype. Voor een persoonlijk advies over het te gebruiken product neem ik je graag bij de hand om het meest geschikte product voor je te kiezen. De merken waar Estécarìn mee werkt zijn:

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
LG Guinot wit.png
 

Guinot biedt al ruim 35 jaar exclusieve apparatieve en manuele behandelmethodes, uitgevoerd door opgeleide en gekwalificeerde beauty professionals. Daar hoort natuurlijk een uitgebreide range aan producten bij die zorgen voor het behoud van een jeugdige en perfect gezonde uitstraling van de huid. Dit wordt bereikt door het gebruik van high-tech formules met hoog gekwalificeerde standaarden.

Guinot is sinds jaar en dag het grootste en meest uitgebreide skincare merk van Frankrijk.

Al meer dan 50 jaar selecteren de onderzoekers van DARPHIN, met respect voor de natuur, effectieve en actieve ingrediënten. Ze gebruiken daarvoor verantwoorde wetenschappelijke methoden, in combinatie met een state-of-art cosmetische technologie.

 

De actieve ingrediënten worden optimaal gedoseerd en met precisie gemengd zodat formules met verfijde texturen, subtiele geuren en kleuren ontstaan. Dit alles perfect afgestemd op de huid. Hier wordt de kunst van huidverzorging gecombineerd met de autenthieke kunst van het leven.